Verdens fedeste aften på vitaskolen

 

Torsdag den 1. marts havde vi infoaften for nye kommende elever på Da Vinci linjen. 2 uger før den 1. marts skulle vi melde os på forskellige opgaver som skulle løses på dagen. Vi kunne vælge imellem en masse ting, blandt andet
at lave pizzaer til alle lærere og elever, nogle skulle stå i vindfanget og byde velkommen og dele brochurer ud, andre skulle fortælle om globalisering på Da Vinci linjen og der var også nogle der skulle ud i kulden for at guide trafikken. Ligeså stille som dagen nærmede sig, begyndte vi at gøre klar til de forskellige opgaver. Mathilde og Oliver havde fået en post hvor de skulle fortælle om opstart på Da Vinci. De begyndte at lave en PowerPoint, og forberedte deres oplæg. Mathilde var i løbet af ugen nede for at øve en sang som hende og Mathilde fra vores parallelklasse skulle synge foran alle gæsterne. Alle gjorde alt hvad de kunne for at gøre denne aften helt fantastisk og interessant for alle gæsterne.

Da dagen så endelig kom, mødte vi ind i skolen kl 8.00 som vi plejer. I første frikvarter kom der 2 piger fra niende klasse og spurgte om Angelina ville være med i deres talentshow. Hun sagde ja og var nede at øve i hele den næste time. Vi fik så fri klokken 15:00 og dem der skulle ned og bage pizza skulle gå direkte ned i hjemkundskab efter skole. Dem der ikke skulle være med til at bage pizzaer men havde en opgave senere skulle være der kl. 17:00. Jeg var nede og bage pizza i hjemkundskab. Det var helt vildt hyggeligt. Lærerne havde været nede og hente kage, og vi måtte bare spise til. Efter den lækre kage blev vi sat i grupper forskudt af klasserne. Jeg kom sammen med en 9. klasses pige. Jeg kendte hende ikke før vi begyndte at bage, men vi havde det super hyggeligt og vi var alle meget imødekommende trods aldersforskellen. Vi blev færdig med at lave pizza kl. 17, vi stillede dem ned på læreværelset hvor vi alle som havde en opgave fik pizza, og det var rigtig hyggeligt. Efter vi havde spist pizza fik vi Da Vinci trøjer som vi skulle have på om aftenen. Dem der skulle lave noget til talentshow fra 19:00-20:00 gik ned og øvede i den halvanden time vi havde inden gæsterne kom. Jeg skulle lave vindfanget hyggeligt og indgangen imødekommende. Det gjorde jeg sammen med Lærke fra min klasse som er 7.u, Frederikke fra min parallelklasse 7.v. Vi havde også vores matematiklærer Laila med som hjalp os med at finde alle tingene. Da klokken nærmede sig kl 18:30 kom de første. Jeg stod i vindfanget og jeg skulle byde dem velkommen og derefter vise dem vej til A-salen hvor infoaftenen foregik. Gæsterne stormede ind og der kom i alt 64 familier. Da talentshowet startede var der nogen der havde meldt sig til at vise deres talent. Mathilde fra 7.v og Mathilde fra 7.u sang, Andreas fra 9. kørte ethjulet, Jarek fra 9. sang, Mathilde fra 7.v dansede og Anne og Jarek fra 9. holdte tale. Da talentshowet var færdigt, gik gæsterne rundt og kiggede på de ting som eleverne havde forberedt at tale om. Det var alt i alt en hyggelig aften, og vi har efterfølgende fået 75 ansøgninger fra elever der gerne vil gå på Da Vinci linjen.

 

Skriv et svar