Tirsdag- Kolding

Meget middelalderagtige
Helle og Jesper tog tilbage i middelalderen

Tirsdag den 20. August var vi i Kolding sammen med kineserne.

Vi mødtes alle sammen på Esbjerg banegård klokken 08:00. Vi tog toget til Kolding kl 08:20. Vi var i Kolding omkring 09:00. Da vi kom derover tog vi bussen til Trapholt. 

På Trapholt delte vi os i to hold danskerne var sammen og kineserne var sammen. Vi skulle to forskellige ting. 

Maleri workshop

Vi startede med at se Eske Kath udstillingen. Vi skulle vælge et maleri, som vi synes så spændende ud. Vi fik 10 minutter til at nærstudere billedet, hvorefter vi skulle fortælle de andre, hvad vi så. Da vi havde nået alle malerierne igennem, byttede vi workshop med kineserne.

Et billede, der indeholder indendørs, gulv, væg, loft

Automatisk genereret beskrivelse
Malerier fra Eske Kath udstilling
Et billede, der indeholder person, bygning, personer, gruppe

Automatisk genereret beskrivelse
Fællesfoto foran Trapholt

Stole workshop 

Da vi var færdige gik vi ned til den kæmpe stolesamling. Vi startede med at gætte priser på lysestager og peber- og saltbøsser. 

Efter vi havde gættet priser, skulle vi gætte stole. Der var 4 forskellige stole med et lagen hen over. Vi blev delt op i fire forskellige grupper, og så begyndte vi at føle os frem til hvilken stol det var. Da vi havde været rundt ved alle fire stole, og havde gættet hvilke stole det var, skulle vi til at gætte prisen. Der var stole fra 4000 kroner til 100.000 kroner. Efter det fik vi lov til at gå rundt og kigge på den enorme stolesamling. Vi skulle vælge en stol, som vi synes mindede om os. Der var alle mulige forskellige stole, en helt masse klassikere og så fandt vi også en sofa til en million. 

Da vi var færdig med at kigge på stole, fik vi vores taske og satte os ud til en bænk, hvor vi alle sammen sad og spiste vores madpakker.

Da vi var færdig med vores madpakker, tog vi bussen tilbage til stationen. Vi gik fra stationen og ned til Koldinghus. Vi gik sammen med vores kineser ind på Koldinghus, hvor vi så udstillingen med Benedikte, og mange andre spændende historiske udstillinger. Højdepunktet var dog da vi skulle klædes ud som konger og dronninger. Lærerne havde det lige så sjovt med det som vi havde.

Da vi var færdige på Koldinghus gik vi ned i gågaden, hvor vi kiggede i butikker og kineserne shoppede souvenirs. Vi tog toget hjem klokken 15:00.

Skriv et svar