Teaterforestilling-Hoptrup Efterskole

Onsdag d. 3/10 2018, fik Vitaskolen besøg af Hoptrup Efterskole. De lavede teaterforestilling og koncert. Hoptrup Efterskole er en efterskole med linjefagene musical, dans, sceneteknik, musik og teater. Efterskolen ligger tæt på Haderslev.

Vi fik lov at opleve hvordan de lavede teater og optrådte med musik. Eleverne var meget talentfulde og havde god energi. Det var superfedt at mærke stemningen og sammenholdet eleverne har på deres efterskole. Mange af os overvejer selv at tage på efterskole, så det er rart at kunne få et indblik i livet på en efterskole. Det var også spændende fordi der ikke er lang tid til det bliver vores egen tur til at tage afsted på en efterskole.

Vi lærte en del af det; når man skal performe skal man være opmærksom på nogle ting, som at have en åben holdning og få publikummet med. En af de ting der også er vigtige er at man også skal smile på de rigtige tidspunkter.

 

Af Marie og Cecilie

 

Er du interesseret i at høre mere om Hoptrup Efterskole?

Så klik på deres hjemmeside/youtubekanal.

https://hoptrupefterskole.dk/?gclid=Cj0KCQjw9NbdBRCwARIsAPLsnFZrS1pvuTCfTXoxloGmmHCMzmf02NARy82pnBwkhzwM5MVREIwn9dwaAgDHEALw_wcB

https://www.youtube.com/user/hoptrup4ever

 

Skriv et svar