Studenteri

Lige inden det blev sommerferie, blev min storebror student. Vi fejrede det med store armbevægelser, og masser af lækker mad og en sabel til champagnen.  Kort tid efter at han var blevet student, blev de fejret nede på torvet med konfettirør og champagne og et fantastisk solskinsvejr. Selvfølgelig var der nogle vovehalse, der skulle klatre op på hesten. Efter en meget kort dans omkring hesten var det slut.

En lille uge senere fik vi besøg af studenterne, de kom kørende i den store larmende studentervogn ned ad vores gade. Vi havde forberedt en masse frugt, og havde stillet det pænt ude på terrassen. Så kom de væltende ind ad døren og var her kun i 20 minutter. Men dagen efter var de der en hel eftermiddag og fik en masse god mad. De hyggede sig i haven, nogle spillede badminton andre hoppede på trampolin og nogle lå i hængekøjen og fik sig en lur.

Senere tog de så videre til den næste fest. Denne festivitas varede næsten en hel uge, hvor der var mange der gik kold undervejs. Men alt i alt var det dejligt at se alle de glade unge mennesker.

Skriv et svar