Skolestart

Skolestart

Så er sommerferien ovre, og vi er i skole igen. Det har selvfølgelig været dejligt at have sommerferie, men det er også dejligt at være i skole igen. Nu er der så gået en uges tid, og vi er ved at være faldet på plads, selvom mit søvnskema stadig ikke er helt tilpasset skole endnu.

Første skoledag

Vi startede dagen ud med at have Troels og Helle. Vi havde alle taget noget med som symboliserede vores sommerferie, og så fortalte vi ud fra den ting om vores sommerferie. Det var spændende at høre hvor forskellige ferier alle havde holdt. Efter det var det ellers bare en helt normal skoledag.

  1. Klasse Hvad er nyt

Nu hedder vi så 8.U, hvilket betyder nye fag og nye lærere. Vi har nu samfundsfag og kristendom, hvilket jeg personligt syntes er rigtigt spændende. Det er fedt når man kan lide at diskutere aktuelle emner om vores samfund eller religion.

Vi har fået nye lærere, som vi naturligvis er blevet rigtigt glade for at have. I stedet for at have Laila til matematik har vi nu Else-Marie. Vi har fået Signe til Fysik og kemi, og så har vi fået Kenneth til kristendom.

Skrevet af William

Skriv et svar