Sidsel Klemensen

Hej! Mit navn er Sidsel Klemensen. Jeg blev født d. 26-08 2004, og er 14 år gammel. Jeg går i 8.U. på Da Vinci Linjen på Vitaskolen. Jeg har glutenallergi, og det fik jeg, da jeg var 3½. Jeg bor i Bryndum sammen med min familie. I min familie er vi 5, som består af min far, mor, storesøster, lillebror og mig. Mit kendetegn er nok, at jeg er en lille og meget aktiv pige.

Min fritid

I min fritid er jeg hjælpetræner for 3-5 klassespiger, som jeg træner hver mandag. De er super hurtige til at lære de forskellige ting. Jeg går også selv til gymnastik om onsdagen, hvor jeg træner i 1½ time. Jeg går også til JTH i Bramming. (Junior trænings holdet) Jeg går til fodbold både udendørs og indendørs. Jeg har schlatterknæ, og det udfordrer mig i min fritid. Men jeg har ikke lyst til at stoppe med at dyrke sport. Jeg er tit sammen med mine venner, som jeg bruger meget tid på.

Jeg arbejder som børnepasser for 2 drenge. Jeg er faktisk også matematiklærer om torsdagen, hvor jeg er matematiklærer for en dreng. Det er spændende, men det gør også, at mit skema er presset, men det gør faktisk ikke så meget, da jeg gerne vil have noget at lave.

Hvorfor Da Vinci Linjen?

Jeg valgte at gå på Da Vinci Linjen, fordi jeg tidligere underpræsterede på min gamle skole. Jeg ville rigtig gerne lære noget, og det vi lavede i timerne, gav mig ikke udfordring nok, så jeg valgte at søge ind på Da Vinci Linjen. Jeg har fået meget ud af at skifte skole. Jeg har fået mange nye venner, og jeg nyder fællesskabet og forskelligheden vi har her på Da Vinci linjen. Jeg lærer noget i hver eneste time, og det gør at vi får meget mere ud af hinanden.

Skriv et svar