Rebecca Frandsen

Mig selv:

Hej, mit navn er Rebecca Elise Frandsen og jeg går på Da Vinci linjen i 7U. Jeg er født d. 24. april i år 2004 og jeg bor i Esbjerg sammen med min mor, far og lillesøster. Jeg har altid fået at vide, at jeg er en munter og hjælpsom pige, men også en perfektionist.

Fritidsinteresser:

I min fritid rider jeg på min hest ved navn Orkan. Jeg har redet siden jeg var helt lille og har altid nydt det. Det foregår ude hos min bedstemor og farfar. I starten red jeg på en lille pony og så fik jeg en lidt større én. Til sidst synes min familie, at jeg havde udviklet mig nok til, at overtage min fasters hest. Jeg har altid drømt om at få ham, og jeg er bare så glad for at det ønske er blevet opfyldt.

Igennem årene har jeg prøvet mange forskellige slags sportsgrene, men jeg tror at en af grundene til at jeg stadig rider, er det venskab man får med hesten. Det er fantastisk!

Hvorfor Da Vinci linjen?

Før jeg kom ind på Da Vinci linjen, manglede jeg udfordringer i det faglige. Jeg ønskede også nogle klassekammerater, som var mere engagerede i skolen, og ikke bare sad og larmede. Nu da jeg går på Da Vinci linjen, har jeg helt klart fået de ønsker opfyldt og meget mere, som klassens sammenhold. Jeg elsker også at der er plads til alle forskellighederne i klassen.

 

Skriv et svar