Oliver Sarna Pedersen

Mit navn er Oliver. Jeg går i 8.U på Da Vinci linjen.
Jeg bor sammen med min mor, far og lillebror i fourfeldt. Som person er jeg glad, sportslig og meget social. Derfor har jeg nemt ved at omgås andre mennesker.

I fritiden spiller jeg fodbold, som jeg går meget op i. Jeg spiller i Esbjerg FB. Vi træner 2-3 gange om ugen og som regel spiller vi også kamp i weekenden.

Jeg startede, da jeg var 6 år i SGI, men selvom jeg havde en masse gode venner der, blev det lidt for ensformigt og jeg ville gerne have lidt mere udfordring, så derfor tænkte jeg på at prøve noget nyt og det resulterede så i at jeg som 9-årig flyttede til EFB, hvor jeg har spillet lige siden under bedste vilkår.

Ligeledes skiftede jeg fra fourfeldtskolen til Da Vinci linjen på Vitaskolen, da jeg var 13 år. Jeg var super glad for min klasse, men undervisningen var på samme vis, som fodbold i SGI, meget ensformigt og mindre udfordrende. Derfor var Da Vinci linjen en oplagt mulighed for en mere interessant og udfordrende undervisning.
Det var et stort skridt, men jeg er utrolig glad for min beslutning.

Skriv et svar