Øjenåbende musik oplevelse

På Tobakken til spændende, inspirerende, farverig og ikke mindst øjenåbende koncert.

 

Driv våde koncertgæster  

Tirsdag formiddag tog klassen på Tobakken. Vi skulle på spillestedet for at høre syrisk musik. Bandet hed Souls of Syria, og består af musikere med relation til Syrien.

Vi skulle selv transportere os til Tobakken – mange af os cyklede, og blev gennemblødte.- Andre havde taget bussen, og havde næsten ikke fået en dråbe på sig!

Koncerten

Vi satte os i de lækre sorte stole og ventede spændte på, at koncerten skulle begynde. Bandet består af 4. – En sanger, en guitarrist, en klaver artist og en som spillede på forskellige instrumenter. De lagde ud med, at vi fik fortalt en spændende historie, om hvor bandet kom fra. De kom med nogle rørende og personlige historier, der gjorde at musikken blev nemmere at forstå. Deres musik var fed, og selvom sangene var på syrisk, kunne man godt forstå følelserne i det. De var vildt gode til at udtrykke sig i musikken. Vi klappede, og havde det sjovt gennem hele koncerten.     

Anbefaling

Klassen kan stærkt anbefale en koncert med Souls of Syria. Man får en følelse af hvordan, det er at være i flygtningenes sted. Det var meget spændende at høre, og det var også en god måde at kombinere skole og musik på.

Ps. Selvom vi blev driv våde, var det turen værd!

 

 

 

Skrevet af: Marie

Skriv et svar