Maries sommerferie

  • Tre uforglemmelige uger sammen med nogle fantastiske mennesker!

På sprogrejse i England med STS. En super oplevelse – det var hvad jeg brugte det meste af min sommerferie på.

Jeg var i den engelske by Bournemouth, som ligger i den sydvestlige del af England. Grunden til at jeg valgte Bournemouth, var fordi den havde den smukkeste strand og de lækreste palmer.

Sammen med 20 andre danskere fløj vi fra Københavns lufthavn. Jeg var super spændt og nervøs, da jeg skulle møde de andre. Efter de første akavede øjeblikke gik det super fint. Jeg kom hurtigt i snak med Jonas og Emma, som jeg blev rigtig gode venner med og som var en stor del af min tur.

Jeg boede hos en værtsfamilie sammen med Signe – en dansk pige. Vi havde det hyggeligt sammen.

Til hverdag havde vi undervisning i engelsk på Bournemouth University om formiddagen. Det var helt ok da lærerne var sjove og man var i en klasse med andre unge fra hele Europa. Om eftermiddagen og aftenen var der forskellige aktiviteter, hvor jeg mødte en masse andre unge.

Min værtsfamilie spiste jeg stort set kun aftensmad sammen med, men ellers var vi ude af huset. Jeg havde troet, at jeg skulle bo hos en traditionel engelsk familie, men dem jeg boede hos, kom oprindeligt fra Irak og talte desværre ikke specielt godt engelsk – det gav en noget anden oplevelse, end jeg havde forventet!

Vi havde et stramt program og vi var bl.a. ude og se denne smukke strand som ligger i Durdle Door:

Sprogrejsen sluttede af med 2 dage i London. London er en fantastisk by med sin helt egen charme. I London var jeg inde og se en musical, hvilket er en fed oplevelse, som jeg sent vil glemme.

Turen hjem var fyldt med tårer, for det var den sidste tid, vi havde sammen, før vi skulle sige farvel.

Hvis man godt kan lide at rejse, lære sprog og møde nye mennesker, synes jeg helt klart, at man skal tage på sprogrejse!