Lasse Almosetoft

Mig selv

Jeg hedder Lasse, er 14 år og går på da Vinci linjen, jeg bor i Esbjerg sammen med min søster, Min mor og far. Mine forældre er skilt, men snakker godt sammen. Jeg har 2 søskende, de hedder Emma og Fie. Min ældste søster Emma bor i Aarhus med sin kæreste, min anden søster Fie bor sammen med jeg delvis ved min mor og ved min far. Mine forældre hedder Margot og Lars og er jo som sagt skilt. Men jeg har det fint med det, da jeg hellere vil have at de bor hver for sig, i stedet for at skændes hele tiden.

 

Min Fritid

I min fritid spiller jeg meget fodbold, jeg spiller i Spangsbjerg IF hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg startede til fodbold, da jeg var omkring 3, der var det jo selvfølgelig ikke så seriøst som nu, men alligevel har det indflydelse på mig den dag i dag, da jeg har spillet siden jeg var helt lille. Vi træner 3 gange i ugen, med kampe i weekenden når sæsonen går i gang. Vi rykkede sidste sæson en liga op og spiller nu Liga 2.

 

 

 

Hvorfor Da Vinci?
Jeg valgte personligt da Vinci, fordi at jeg søgte mere udfordring, og det synes jeg i hvert fald jeg har fået. Jeg kan rigtig godt lide kammeratskabet i klassen, og er rigtig glad for at være en del af det.

Skriv et svar