KinaBesøg – Onsdag

Onsdag startede vi med at være på skolen sammen med kineserne for at få en engelsk lektion, så de også kunne opleve noget af det danske skoleliv. I lektionen blev vi alle delt ind i grupper (blandet danskere og kinesere) hvorefter vi skulle lave en fremlæggelse, med de forskelle der er i vores to kulturer, blandt andet ting som skolen, og at de drikker varm vand i stedet for kold.

Billede fra Engelsk lektion

Efter lektionen tog vi (næsten alle sammen) bussen ud til fiskeri- og søfartsmuseet, her startede vi med at se sælerne blive fodret, ikke alle kineser syntes dog dette var særlig interessant, som vi ellers havde håbet de ville.

Vi blev efter sælerne, delt op i to store grupper, den ene gruppe skulle patere fisk, en sild og en torsk per. Gruppe. Her havde kineserne rigtig gå på mod, og rørte fisken uden at tøve. Mens mange af os danskere trak lidt mere på det.

Billede fra Fiskeri -og søfartsmuseet

En anden gruppe gik i mellemtiden en tur rundt i museet og kiggede på de resterende fiskeudstillinger og olieudstillingen. Da alle havde været igennem begge poster. Fik vi fri, indtil om aftenen hvor vi alle sammen mødtes på skolen, med forældre og lærer, for at spise aftensmad, spille rundbold, og for at se en video som nogen af de danske elever havde lavet, over ugen højdepunkter. Alle de kinesiske studerende og deres lærer sluttede også besøget af med en lille national melodi, det var virkelig hyggeligt.

National melodi fra Kineserne

Vi fik sluttet en spændende og kultur – lærerig uge af.

Skriv et svar