Kinabesøg-Mandag

Mandag morgen mødes vi alle friske ved Fanøfærgen. Vi havde ikke alle sammen været samlet før mandag morgen, så vi havde en helt masse nye indtryk vi kunne dele med de andre. Hele dagen skulle bruges på Fanø.

Billedet fra en fyldt bus

Vi tog alle sammen med færge mandag morgen, derefter blev vi hentet med en bus. Den lille bus blev fyldt op helt til det ydereste, da vi var så mange. Vi Blev kørt til Sønderho. Hvor vi så en Mølle og en Kirke. De kinesiske elever virkede rigtig begejstret, trods det lidt svingende vejr som de ikke helt var vandt til. Vi gik videre ud til Stranden med de høje klitter, da regnen var væk. Vi stoppede undervejs og fik spist vores frokost. Efter en tur ved vandet, gik vi ind i nogle hyggelige gader. Hvor vi tilbragte lidt tid, inden vi klokken 15 tog færgen tilbage til Esbjerg.

Der efter fik vi fri, hvor nogle af os piger tog ind i byen, og fik vist vores gågade og center frem. Der fik Kineseren købt lidt. Resten af dagen var der ikke nogle faste arrangementer fælles. Nogen holdet spisegruppe aften, andre var i familien, eller fik vist deres fritidsaktiviteter.

Fælles billede

Alt i alt en god start på et meget lærerigt besøg fra Kina!!

Skriv et svar