Kanotur

  1. 11. – 12. september 2018 var 8.U ude og sejle i kano.

Kanoturen i 3 ord. Hyggelig. Hård. Sjov. 

Tirsdag d. 11.

Kl. 8:45 mødte vi op på Vita, hvor vi tog bus til Novrup. Desværre regnede det, men det var stadig fedt. Ude i Novrup fik vi redningsveste og nogen af os fik våddragter på. Efter vi fik alting på, gik vi ned til søen med kanoerne. Så gik vi to og to sammen, tog nogle kanoer satte dem i vandet, også begyndte vi at ro. Vi fik noget tid til at ro, men mange af os kunne ikke finde ud at dreje endnu. Lidt efter fik vi nogle nye grupper af fire, fordi vi skulle lave stafet. Stafetten var lidt forvirrende, men det var sjovt, og det er jo det der tæller. Gennem hele turen var der kun en fra klassen der var faldet i vandet, og det var Adam. Efter stafetten gik vi over og begyndte at grille. Det var en virkelig hyggelig dag.

Onsdag d. 12.

Onsdag morgen mødes vi 8.40 ved Vitas parkeringsplads, hvorefter vi kørte med bus til Endrup. Da vi ankom skulle vi lige samles, og høre om dagens formål, nemlig at sejle fra Endrup til Ålbæk. Derefter det fandt vi vores redningsveste og fordelte os i kanoerne. Vi sejlede derefter, i ca. 5 timer til Ålbæk. Det var rigtig spændende, og lærerigt på en anden måde ind kun bogligt. Der var i den grad en udfordring, at skulle holde kanoen midt i åen, og ikke komme ud og sidde fast i sivende.

Torsdag d. 13. evalueringsdag

Dagen efter havde vi en lille evaluering af kanoturen, hvor vi skrev og snakkede om, det gode, det dårlig, hvad vi lærte ved at tage ud på sådan en tur og hvad der kunne blive skiftet ved kanoturen. Vi skulle også skrive 5 tillægsord, som beskrev kanoturen. Det var f.eks. hyggeligt, hårdt, vådt, sjovt og mange andre

Skriv et svar