Intro dag

Introdag

 

Dagen hvor vi alle skulle møde hinanden for første gang, det var introdag.

 

Jeg kunne mærke nervøsiteten, da jeg for første gang gik ind af hovedindgangen. Der sad allerede en masse andre unge mennesker på min alder, og jeg kunne mærke sommerfuglene i min mave blive større. Jeg var både spændt og nervøs på samme tid. Dette her var mine nye parallelklasse- og klassekammerater. Vi blev alle samlet på den store trappe og budt velkommen af skolens koordinatorer. Alt var så vildt, og efter sommerferien skulle jeg gå i skole her. Nogle af de daværende 7 klasser havde forberedt et lille løb, så vi kunne lære både hinanden, men også skolen at kende. Vi blev kaldt op én efter én, og fik et navneskilt hvor der også stod hvilken klasse vi skulle gå i. Jeg var en af de sidste der blev råbt op, og min mave var ved at springes. Jeg så på skiltet 7.U.

 

Inde i klassen

 

Efter løbet blev vi introduceret for vore nye klassekammerater. Vi havde alle forberedt en lille fremlæggelse om os selv, og nu var det nu, jeg skulle fortælle mine nye klassekammerater hvem jeg var. Mens jeg gik op til tavlen fløj en masse tanker gennem mit hoved. Hvad ville de sige? Ville de syntes, at det jeg havde valgt at fortælle om, var godt nok?

Alt gik godt, nu var introdagen ovre, og jeg skyndte mig ud til min far, som spændt ventede på parkeringspladsen. Flere dage efter kunne man ikke andet end at glæde sig til efter sommerferien. Jeg havde fået noget af alt den spænding med at skulle på DaVinci udløst, og nu var der bare tilbage at vente til første skoledag.

 

Min mening

 

Jeg synes personligt det er mega fedt, at vi fik lov at møde hinanden, og se hvem det var man skulle bruge de næste tre år med. Mit indtryk fra introdagen var, at både mine nye klassekammerater og lærere virkede super søde.

Skriv et svar