Infoaften 2019

Torsdag d. 31/1 2019 afholdte vi på Da Vinci linjen infoaften. Her kom der mange elever, som gerne ville høre om hvad Da Vinci linjen er og hvor vi som elever skulle hjælpe dem med, at skabe en ide om Da Vinci linjen var noget for dem.
Inden den store aften, havde vi hver især forberedt plancher og plakater, som passede til emner der var relevante at høre om for eleverne og mange elever øvede sig også på et talentshow, som skulle opvises for de måske nye elever. Mange timer gik med det og vi gjorde alt for at give eleverne den bedste oplevelse som muligt.
Da infoaftenen kom, mødtes vi alle på skolen klokken 17:00, hvor vi spiste pizza, fik Da Vinci trøjer og hyggede sammen. Derefter øvede nogle igen og andre gjorde omgivelserne klar. Udenfor var der parkeringsvagter der hjalp folk med at finde vej, ved hovedindgangen spillede Varde Garden et varmt velkomstnummer, og indenfor var der elever der bød velkommen. Så småt begyndte der at komme mennesker og efter hvad der føltes som kort tid, begyndte infoaftenen.

Da alle sad parat til at høre, begyndte vores koordinator for Da Vinci linjen at byde velkommen og snakke om selve konceptet ved Da Vinci linjen. Senere kom der indskydelser fra nogle af forældrene til eleverne på linjen, og en af vores egne elever, Rebecca, holdte også en tale.
Derefter var der Talentshow, hvor der blev vist hvor forskellige vi elever på linjen er, men at vi stadig beundrer hinanden for hver vores interesser. Der blev danset flere former for dans, lavet taekwondoshow, sunget, spillet på saxofon, og så kom der også alt fra gymnaster til håndboldspillere på banen. Alt sammen udført af os nuværende elever.
Da talentshowet var færdigt, gik gæsterne rundt og hørte og kiggede på de ting som eleverne havde forberedt at tale om, hvor de samtidig kunne få besvaret spørgsmål.
Det var alt i alt en hyggelig aften, og vi håber at vi har fået overbevist nogle elever om at Da Vinci linjen er noget for dem.

I videoen ser du dansen, der afsluttede talentshowet.

Skriv et svar