Foredrag med Charlotte Bøving!

Lidt om: Her i 9U har vi i samarbejde med Charlotte Bøving og Tobakken arrangeret et foredrag, som blev holdt mandag d. 23 september.

Charlotte Bøving er en dansk læge med lægepraksis i Jugendhuset, Varde. Charlotte har været i flere tv-udsendelser og mange kender hende fra serien, Lægen flytter ind.

Efter foredraget blev vi alle inviteret op på scenen, hvor vi overrakte hende en fortjent buket blomster.
Før foredraget gik i gang sørgede vi for, at alt var klar til gæsternes ankomst og derefter fik vi pizzaaaa!

Forebederelse: Et par måneder før foredraget fik vi allesammen fem billetter (eller flere) som vi hver især skulle sælge. Hver billet kostede 130 kr. Der blev selfølgelig også solgt billetter på Tobakkens hjemmeside.

Vores rejseråd lavede aftaler med vores sponsorer, som på hver deres måde hjalp os med at få stablet arrangementet på benene. Det er vi rigtige taknemmelige for 🙂

Vi bagte også kager i massevis til vores kagesalg. Det var en stor succes!

Under foredraget: Inden Charlotte kom på scenen, gav vi en velkomst til de 400 mennesker som ankom. Mens Charlotte holdte sit foredrag, sad vi alle nysgerrigt og lyttede. Undtagen dem, som havde fået hundepasser-rollerne. (Charlotte har nemlig altid sine to små hunde med, som bare render rundt omkring på scenen).

Alt i alt synes vi at det var en fantastisk aften og en god måde at tjene penge på til vores udvekslingsrejser. Tusind tak til Charlotte, Tobakken, til alle vores sponsorer og til sidst en stor tak til alle gæsterne som mødte op med et smil på læben!

Skriv et svar