Emma Aaboe

Hej, jeg hedder Emma Aaboe. Jeg er 14 år gammel, og jeg er født d. 8. juni 2004. Jeg bor i en lille by imellem Ribe og Esbjerg sammen med min mor, far og lillesøster. I min fritid kan jeg godt lide at være sammen med min familie og venner. Jeg går også på et gymnastikhold der hedder JTH, hvor jeg bruger meget af min tid.

Grunden til jeg valgte at søge ind på Da Vinci Linjen var fordi jeg ville have flere udfordringer og starte på en frisk. Jeg havde det nemlig ikke specielt godt i min gamle klasse. Jeg vil også gerne blive dygtigere så jeg selv kan vælge min fremtid. Jeg blev positivt overrasket da jeg trådte ind i klassen den første dag. Jeg fik flere venner de første uger end jeg har haft i over 7 år!

Hvad kendetegner mig? Det er faktisk ret svært selv at skulle svare på, så jeg har spurgt mine forældre. Den første ting min far sagde om mig er at jeg er meget stædig, men han sagde også at jeg er glad og kærlig. Min mor sagde at jeg er kreativ og så sagde hun at jeg vil have ordnetlighed og retfærdighed.

Det var lidt om mig ha en god dag!

Skriv et svar