Efterskoledøgn til Glamsbjerg og Skanderup.

Hej… jeg vil fortælle om, hvordan det er, at være på en efterskole, hvorfor jeg gjorde det, og hvordan man gør. En af grundene til, at jeg gad, at komme på et efterskoledøgn, var for at vælge, hvilken jeg gad ind på, og hvordan det foregår på en efterskole.

Men lad os nu starte med, at se på, hvordan man kan komme til sådan et ophold. Jeg startede først med, at se på, om man overhovedet kunne komme på sådan en overnatning. Hvis man kunne, skulle man sende, en besked, eller mail, for se om der var plads. Så fik man en besked om, at man kunne komme, og derefter fik man en seddel over de ting, man skulle have med, og de linjer man skulle have. Jeg havde valgt Teknologi-linjen, hvor det hovedsageligt var Lego-mindstorm, kode og 3D-print.

Dagene på Glamsbjerg bestod for det meste af hygge, god mad og den linje man havde valgt. Jeg nåede dog ikke, den første halve time på dag 1, da jeg lige skulle have fri fra skole først og det tog 5 kvarter at køre til skolen. Først fik man en rundvisning og kom hen for, at møde dem man skulle bo/sove sammen med. Derefter fik vi aftensmad, og efter vi havde spist, satte vi os med en masse brætspil og hyggede os med det. Dagen efter skulle vi på vores linjer, det var fedt, og vi fik en masser af vide om at kode, og bygge med mindstorm. Og så skulle vi hjem kl. 16:00.

Cirka en måned efter, skulle jeg over på Skanderup. Der kom jeg dog til tiden, kl. 14:30, hvor vi fik en rundvisning, og blev vist hen på vores værelser. Vi skulle derefter over i samlingssalen, hvor vi fik at vide, hvilke linjer vi fik den dag, og dagen efter Jeg fik teknologi-linjen den første dag, og den anden fik jeg puls-og-outdoor-linjen. På Teknologi-linjen var der lidt det samme som Glamsbjerg, men der var også VR-briller som man kunne prøve, og det syntes jeg var sjovt. Så fik vi noget at spise, og hyggede os resten af tiden. Dag to var jeg på puls-outdoor, hvor man rigtig fik det varmt og fik pulsen højt op. Vi var også på klatrevæg, som jeg var helt vild med. Til sidst skulle vi lave en gymnastik opvisning for forældrene, derefter var det hjem.

Og ud fra alt det her, vil jeg anbefale sådan et døgn, hvis man skal på efterskole. For det har været det hele værd og spænende, hvis man skal vælge mellem to efterskoler.

Skriv et svar