Barndommens gade

 

Da vi i slutningen af 7. klasse havde et forløb om digte, kom vi ind omkring digtet Barndommens gade af Tove Ditlevsen, som handlede om, hvordan hendes barndom havde påvirket hende, og gjort hende til den, hun er i dag.

Så fik Helle den idé, at vi skulle lave vores egen barndomsgade i form af et produkt. Vi gik så i gang med vores produkter mandag uge 47, og det arbejde vi så med i de næste 2 uger. Det var spændende at se alle de forskellige ideer, og hvordan de udviklede sig i løbet af ugen. Der var alt fra livstræer med billeder og citater på, som symboliserede alt fra minder, personlige egenskaber eller værdier, til farvesymbolik i malerier, hvor farverne har hver deres betydning. Det varierede også meget, hvad de forskellige farver betød, da det var forskelligt, hvordan man tolkede af farven.

Vi startede så mandag uge 49 med at fremlægge vores produkter fra en ende af. Vi nåede til de sidste fremlæggelser om torsdagen, og sluttede forløbet af med æbleskiver og sodavand, som vi havde vundet i en skolekonkurrence, der foregik ugen før.

Det var alt i alt et rigtigt sjovt forløb, hvor man fik overvejet nogle ting, som man ikke altid ville have overvejet. Det var også fedt at arbejde kreativt med emnet på grund af alle de forskellige måder, man kunne løse opgaven.                                                                                                    

Skriv et svar