Andreas Sandberg Pedersen

Lidt om mig selv

Hej, jeg hedder Andreas, jeg er født den 22/8-04 og går i 7u på Da Vinci linjen. Jeg bor i Bramming sammen med min mor, min far, mine to søstre og min hund, Kenzo.

 

Interesser

Jeg elsker at spille fodbold, og det gør jeg 3 gange om ugen ude i Sædding Guldager Idrætsforening. Jeg spiller ikke kun normal fodbold, jeg spiller også rigtigt meget streetfodbold, altså fodbold på gaden.

 

Hvorfor søgte jeg ind på Da Vinci?

Jeg søgte ind på Da Vinci linjen, fordi jeg ville noget med mit liv, og fordi at jeg manglede lidt udfordring. Jeg havde ellers ingen problemer socialt overhovedet på min gamle skole. Jeg havde mange rigtig gode venner i Bramming og på Nordre skole, det er noget af det, jeg savner fra Bramming, men jeg har trods alt slet ikke fortrudt, at jeg søgte ind på Da Vinci linjen.

 

Vesterhavs cup 2017, efter jeg har scoret et mål.

 

Østrig 2017

 

Vesterhavs cup 2017, efter jeg har scoret.

 

Brizze camp 2017, hvor jeg var på Brian Mengels snapchat.

 

Østrig 2017

Skriv et svar