8.U’s sleepover på Vitaskolen

Fredag den 26/10 klokken 17:00 mødes hele klassen på skolen. Vi skulle sove på skolen, fra fredag til lørdag.

Da vi kom, lagde ting ind i klasselokalerne. Drengene havde vores lokale at sove i, og pigerne sov inde i naboklassen 8.v.

18:00- Vi fik hurtigt sat Noahs PlayStation op, og fik spillet et par kampe. Efter vi havde spillede lidt, gik vi ned i hjemkundskab hvor vi selv skulle lave aftensmad.

Vi blev delt op i forskellige grupper. To gruppe lavede forret, to lavede hovedret, og en gruppe lavede dessert.

 

Til forret fik vi rejecocktail.

Til hovedret fik vi kylling vendt i grønpesto med tomater og mozzarella oven på.

Til dessert fik vi frugtsalat med b.la. banan, pærer, vindruer og æble, toppet med chokolade.

 

20:00- Vi fik en pause imellem hovedret og dessert, hvor nogle af os gik i centeret. Da vi kom tilbage, fik vi frugtsalat.

20:30- Derefter ventende en halvstor opvask. Men vi havde dog vaskede op lidt efterhånden, for at vi hurtigere kunne blive færdige.

 

20:00- Efter mad, gik vi op i klasserne hvor nogle klippede Sidsels hår (Host Host Rebecca). Lasse, William, Niklas, Marie, Lærke, Johanne og Noah sad og spillede Fifa mens Sofie, Frederik, Malthe og Adam spillede nogle selvskabsspil.

22:00-24:00- Lidt senere på aftenen, blev der sat en film på, men det var kun de forældre der skulle sove på skolen, der så den. Mens de så film løb vi rundt på skolen, og legede gemmeleg, og løb og forskrækkede hinanden.

Der var masser af chips og sodavand, så vi var hverken tørstige eller sliksultne.

Omkring klokken 01:00, var forældrene ved at være trætte, og blev enige om at vi skulle begynde at gøre os klar til at gå i seng.

 

Vi blev vækkede næste morgen klokken 08:00, og fik af vide der var morgenmad klokken 8:30. Til morgenmad, var der rundstykker, pålægschokolade, hamburgrug, leverpostej og appelsinjuice (Glem ikke smør, det var vigtigt). Efter morgenmad ryddede vi gangene, madkundskab og klasselokalerne op. Vi blev hentet klokken 11:00.

Skriv et svar