6 timers prøve i SVUHO

Hej,

Mit navn er Adam, og i min fritid går jeg i SVUHO (Sydvestjysk Underholdningsorkester). SVUHO er et symfoniorkester, med ca. 50 musikere. Der er instrumenter som violiner, trompeter, saxofoner og mange andre. I orkesteret spiller jeg saxofon. Vi spiller meget klassisk musik, men vi spiller også andre slags musik som f.eks. Harry Potter, Super Mario og mange andre.

D. 30 marts var jeg til en 6 timers prøve i Vojens. Prøven startede kl. 10 og sluttede kl. 16. Dette år spiller vi stykker som Moment for Morricone, Tryllefløjten, Nightmare before Christmas og mange andre. Prøven var virkelig hård og tung, men den var også meget hyggelig. I alt havde vi 1 times pause. Vi øver for at gøre os klar, til de forskellige koncerter vi har.

En af vores koncerter er lørdag d. 25 maj i Haderslev til Dansk/Tysk Musikskoledage. Der kommer til at være forskellige orkestre fra Danmark og Tyskland. Både lørdag og søndag er der god musik i hele Haderslev. Jeg vil meget anbefale at komme.

Skriv et svar